Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

YarnArt

Rendezés:

A YarnArt makramé fonalai kiváló választást jelentenek a makramé projektekhez. Ezek a fonalak szinte minden igényt kielégítenek. Széles a választékuk, mind alapanyagukat, mind kialakításukat, mind színüket illetően. A természetes hatású és érzetű fonalak tökéletesek mindenféle makramé kiegészítő készítéséhez, legyen szó szőnyegről, táskáról vagy akár kisállat fekhelyről.

 

A YarnArt makramé fonal főbb jellemzői

Anyag: Pamut, poliészter és viszkóz alapanyagokból, ezek különböző kombinációiból készült fonalak. Könnyen találhat az Ön számára megfelelőt, akár időjárásálló kültéri felhasználásra szánja munkáját, akár csak dísztárgy készül.

Szín: Természetes hatású, ami eleganciát kölcsönöz a készített tárgyaknak. Bőséges színválaszték, hogy minden környezethez a legmegfelelőbbet választhassa.

Felhasználhatóság: Sokoldalúan alkalmazható különböző makramé projektekhez, mint például szőnyegek, táskák, kisállat fekhelyek.

Kialakítás: A YarArt makramé fonalai között a sodrott kötélszerű, szőtt és egyszerű sodrott (könnyen fésülhető makramé fonal) is fellelhető, különböző vastagságokban.

Textúra: A különböző típusok textúrája is más és más. Ennek köszönhetően szintén rengeteg lehetőséget rejtenek magukban a kész művek kinézetét illetően.

 

Alkalmazási területek

A YarnArt makramé fonal ideális választás a következő projektekhez:

Szőnyegek: Tartós és dekoratív szőnyegek készítéséhez, amelyek otthona minden helyiségében megállják a helyüket.

Táskák: Stílusos és egyedi táskák készítéséhez, amelyek kiemelik viselőjük egyéniségét.

Kisállat fekhelyek: Kényelmes és meleg fekhelyek készítéséhez, amelyek kedvenceink számára biztosítják a pihenést.

 

Miért válassza a YarnArt makramé fonalat?

Erősség: A pamut tartalmú illetve a poliészter fonalak, alapanyaguknak köszönhetően rendkívül erősek, tartósak, így a kész művek hosszú távon is megőrzik formájukat és szépségüket.

Környezetbarát: A fonal előállítása során figyelembe veszik a fenntarthatóságot, így Ön is hozzájárulhat a környezet védelméhez.

Sokoldalúság: A fonal használatával számos kreatív ötlet valósítható meg, amelyekkel otthonát vagy akár üzletét is feldobhatja.

 

Fedezze fel a YarnArt makramé fonal adta lehetőségeket, és alkossa meg saját, egyedi makramé munkáit a Tisza Fonal webáruház kínálatából.