Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Rólunk

TiSza Fonal webáruház

 

Üdvözlöm, Ön a TiSza Fonal Kft. webáruházának bemutatkozását olvassa.

Családi vállalkozásunk célja, hogy jó minőségű, kedvező árú alapanyaggal lássuk el elsősorban a hazai kézműveseket .
Legyen az Ön hobbija a kötés, horgolás, amigurumi horgolás, csipke horgolás vagy hímzés, bízunk benne, hogy nálunk mindent megtalál, amire szüksége lehet. 
Választékunkban főként fonalak kaptak helyet, de egyéb alapanyagokat is biztosítunk a kézműveskedéshez úgy, mint biztonsági szemeket, töltőanyagot stb.
Természetesen különböző eszközök és segéd eszközök is megvásárolhatók nálunk.

Mi magunk is aktívan horgolunk, hímzünk, makramézunk. Így ismerjük a trendeket, a különböző alapanyagokat.
Nem csak kereskedünk, olyan termékeket forgalmazunk, amiket mi magunk is szívesen használunk, mert minőségük megfelelő.

Célunk az, hogy választékunk folyamatos bővítése mellett egy minden igény kielégítőt webes áruházat hozzunk  létre és működtessünk. Reméljük, elégedettek lesznek a végeredménnyel.

A TiSza Fonal Kft-t ketten (Timi és Szabi) működtetjük. Mindketten fő állásban dolgozunk, emellett a webshop a második munkahelyünk. Ezért viszonylag kevesebb időt tudunk áldozni rá, de nagyon igyekszünk. Igyekszünk azért, hogy Önök kedves vásárlóink, mindig elégedettek legyenek és örömmel látogassák honlapunkat.

Általánosságban elmondható, hogy számunkra nem léteznek problémák. Mi csak feladatokat ismerünk, amiket meg lehet oldani. Ezért, ha bármi kérdésük, észrevételük akad vagy elégedetlenek esetleg egy rendelésükkel, kérjük jelezzék nekünk emailben. Minden esetben azon leszünk, hogy segítsünk, megoldást találjunk. Őszintén reméljük, hogy mindenki elégedett lesz szolgáltatásunkkal, de mi is emberek vagyunk, mi is hibázhatunk sajnos. Ez utóbbi estben már csak annyit tehetünk, hogy javítjuk a hibát, ahogy az lehetséges.

Kellemes nézelődést, vásárlást és jó szórakozást kívánunk Önöknek a nagyszerű hobbijukhoz (mert fonalból alkotni mindig nagyszerű!!).
Üdvözlettel:

Timi és Szabi
(tulajdonosok és egyben a TiSza Fonal webáruház dolgozói)